Applen iPad

Applen iPad on ilmestymisestään saakka ollut markkinoiden johtava tabletti, eikä sen asemaa vieläkään uhkaa mikään. Vuonna 2020 vietettiin iPadin 10-vuotispäiviä, ja juhlan kunniaksi julkaistiin suositun tabletin uusin versio, iPad 10.2. Siinä yhdistyvät tietokoneen tehokkuus ja tabletin keveys, ja käytännöllisyyttä lisää jopa 10 tuntia kestävä akku. iPad on erittäin monikäyttöinen, sillä sen mukana tulee monia hyödyllisiä sovelluksia. Tavallisten työkäyttöön tarkoitettujen appien lisäksi App Storesta löytyy käsittämätön määrä sovelluksia mitä erilaisimpiin tarkoituksiin.

Lisävarusteet lisäävät käyttömukavuutta

iPadia varten on valmistettu melkoinen määrä lisävarusteita, joilla käyttökokemuksesta saa vieläkin paremman. Katsokaa mitä verkossa on saatavilla! Jos tabletin käyttäminen tuntuu joissakin tilanteissa hankalalta, iPadiin voi helposti liittää erillisen näppäimistön tai ohjauslevyn. Työskentelyä helpottaa myös Apple Pencil, jolla niin muistiinpanojen tekeminen kuin piirtäminenkin sujuvat vaivattomasti. Ergonomisen työskentelyasennon löytämisessä auttaa säädettävä jalusta, jolla saat iPadin täsmälleen oikealle korkeudelle. Myös lapsille on suunniteltu omia telineitä ja koteloita, joissa on kätevät kantokahvat.

Onko iPad hintansa arvoinen?

Apple tunnetaan paitsi innovatiivisuudestaan myös joidenkin tuotteidensa tyrmistyttävän korkeista hinnoista. iPad ei suinkaan ole markkinoiden halvin tabletti. Se on kuitenkin edullisempi kuin Applen muut iPad-laitteet, kuten iPad Pro, iPad Air ja iPad Mini. Arvosteluissa on myös kehuttu uuden iPadin hinta-laatusuhdetta erinomaiseksi. Kyse on korkealaatuisesta laitteesta, josta kannattaa pitää hyvää huolta. iPadille on syytä hankkia kunnollinen suojakotelo, joka suojelee sitä iskuilta. Myös näytönsuoja on hyvä hankinta, sillä se estää naarmujen ja sormenjälkien syntymisen.